Beauty of Joseon -Branduri de cosmetice coreene

Beauty of Joseon este un brand Inspirat de femeile din dinastia coreeană Joseon, care s-au concentrat pe îngrijirea pielii, mai degrabă decât să o acopere cu make-up.

Cu mult timp în urmă, într-un ținut îndepărtat de pe continentul Asiei, a condus o dinastie maiestuoasă cunoscută sub numele de Marele Joseon (1392 – 1910). Această dinastie era cunoscută pentru că avea unul dintre cele mai înalte standarde de viață din Asia de Est. Pământul a înflorit împreună cu oamenii săi sub conducerea confucianistă, dar nu toată lumea părea să beneficieze de politicile acestei dinastii.

logo beauty of joseon

Femeilor din această perioadă sub stăpânirea confucianistă li se spunea că frumusețea interioară era mai importantă decât să acorde atenție aspectului lor exterior și, prin urmare, nu aveau prea multă grijă de pielea lor. Acest lucru a durat câteva secole până în anii 1800. Însă lucrurile erau pe cale să se schimbe nu doar pentru ei, ci și pentru unele părți ale lumii.

În anul 1809, o scriitoare pe nume Yi Bingheogak își scrie cunoștințele într-o carte pe care o numește – Gyuhap Chongseo. Această enciclopedie reunește înțelepciunea despre secretele de frumusețe pentru femei și, de asemenea, Hanbang (medicina tradițională coreeană). Învață femeile din perioada dinastiei Joseon, mai ales din clasa superioară, despre machiaj și îngrijirea pielii. De aici încolo, accentul pus pe îngrijirea pielii și pe estetică a luat amploare.

Gyuhap Chongseo a trecut testul timpului dând inspirație până în prezent. Beauty of Joseon, fondată de Sumin își derivă sursa de inspirație din această carte, în special din Hanbang (medicina tradițională coreeană).

Ce este Hanbang?

Beauty of Joseonfolosește formule inspirate din secretele de frumusețe ale dinastiei Joseon, mai precis din cartea lui Gyuhap Chongseo. Liniile lor de îngrijire a pielii folosesc Hanbang, care au fost folosite anterior ca medicamente și alimente pentru aportul oral, dar cu progresele moderne în științe, aceste ingrediente tradiționale au fost încorporate în liniile de îngrijire a pielii pentru a oferi unele dintre cele mai bune rezultate.

Hanbang constă din ingrediente precum ginseng, lemn dulce, ceai verde, mugwort, ciuperci etc. Un motiv pentru care Hanbang este considerat cu atât de multă importanță este că ingrediente precum ginseng, de exemplu, s-au dovedit a avea atât de multe beneficii pentru sănătate. Descoperirea ginsengului nu a fost cu sute de ani în urmă, ci a fost descoperită de fapt cu mii de ani în urmă. Ginseng, ca parte a familiei Hanbang, a fost venerat cu multă importanță în țări precum China, Coreea și Japonia până în prezent.

Tehnicile lor de formulare a produselor sunt cruelty free și minimaliste, dar foarte eficiente.

DESCOPERĂ GAMA NOASTRA BEAUTY OF JOSEON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 250 RON

Livrare Rapida

Prin Fan Courier

100% Plati Securizate

MasterCard / Visa