Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste 250 RON | Mostre gratuite in fiecare colet | Expediere in 1-2 zile lucratoare

Nota de informare despre
protecția datelor cu caracter personal

 

Cine suntem?

Operatorul de date pentru site-ul https://skinguru.ro este Pirios Co SRL, societate de naționalitate română cu sediul social Bucuresti, Strada Caporal Misca Petre nr. 9, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr J40/9169/2021, având codul fiscal RO44332877, e-mail contact@skinguru.ro

Ce informații veți găsi în această notificare?

Unul dintre drepturile menționate in GDPR este a fi informat în legătură cu colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră  personale, precum si drepturile dumneavoastră.

În această notificare veți putea regăsi următoarele informații:

  1. O prezentare pe scurt al tipurilor de date cu caracter personal pe care le prelucrăm, scopul prelucrărilor, temeiurile legale pe care ne bazăm, măsurile de securitate folosite precum si drepturile dumneavoastră din perspectiva protecției datelor, incluzând o prezentare a principiilor pe care ne bazăm în prelucrarea datelor dumneavoastră
  2. O prezentare detaliată a datelor prelucrate, a stocării acestor date, a temeiului legal pe care ne bazăm pentru fiecare scop în parte
  3. O prezentare a terților cu care împărtășim datele dumneavoastră și în ce scop.
  4. O prezentare mai detaliată a drepturilor dumneavoastră din perspectiva protecției datelor.

Această notificare a fost redactată cu claritate și simplitate în minte. Cu toate acestea, suntem bucuroși să furnizăm orice informații sau explicații suplimentare necesare. Pentru aceasta va rugăm să folosiți oricare din contactele menționate în această notificare.

Pe scurt, ce date cu caracter personal colectăm, în ce scop și cum le prelucrăm

Pentru a vă putea oferi serviciile comercializate de către noi, colectăm, folosim și împărtășim doar informațiile de care avem nevoie pentru a vă furniza serviciile noastre.

Noi prelucrăm date personale în următoarele scopuri: gestionarea comenzilor, gestionarea plăților, gestionarea conturilor de clienți, furnizarea suportului pentru clienți, îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre, trimiterea de mesaje promoționale, monitorizarea și analizarea comportamentului utilizatorilor pentru a înțelege nevoile clienților și asigurarea securității și integrității site-ului nostru.

Procesăm date personale în baza unor motive legale precum contractul, interesele legitime, consimțământul și obligațiile legale. Luăm confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor personale în serios și implementăm măsuri de securitate, cum ar fi criptarea, controlul accesului, minimizarea datelor, backup-uri regulate, monitorizare și jurnalizare, instruirea angajaților și gestionarea incidentelor pentru a proteja datele utilizatorilor.

Pentru aceste scopuri, este posibil să avem nevoie să procesăm date personale din mai multe categorii, care includ:

  • Informații de identificare personală, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa de expediere / facturare.
  • Informații despre comandă, cum ar fi produsele achiziționate, cantitatea, prețul, informațiile de livrare și expediere.
  • Informații de plată, cum ar fi informațiile despre cardul de credit și adresa de facturare.
  • Conținut generat de utilizatori, cum ar fi recenzii, evaluări și comentarii.
  • Informații despre utilizarea site-ului, cum ar fi comportamentul de navigare, interogările de căutare și datele de urmărire a clicurilor.
  • Cookie-uri și tehnologii similare, cum ar fi balizele web, etichetele pixel și identificatorii de dispozitive.
  • Informații de administrare a site-ului, cum ar fi adresa IP, jurnalele serverului și jurnalele de erori.

Noi prelucrăm datele despre utilizarea serviciilor noastre de către dumneavoastră conform principiilor GDPR:

  • Le prelucrăm în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată (“legalitate, echitate și transparență“);
  • le colectăm în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri; … (“limitări legate de scop“);
  • ne asigurăm că sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate (“reducerea la minimum a datelor“) și exacte și, în cazul în care este necesar, să fie actualizate; trebuie să se ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt șterse sau rectificate fără întârziere (“exactitate“);
  • le păstrăm într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele; … (“limitări legate de stocare“);
  • asigurăm securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare (“integritate şi confidențialitate”).

Acest rezumat oferă o prezentare generală a scopurilor pentru care sunt colectate și procesate datele personale pe site-ul de comerț electronic, precum și măsurile generale de securitate implementate pentru a proteja datele utilizatorilor.

Daca doriți să aflați mai multe  informații specifice cu privire la modul în care sunt colectate, utilizate și protejate datele dumneavoastră

Ce date cu caracter personal colectăm si procesăm despre dumneavoastră, cum și în ce scop?

Atunci când vizitați site-ul nostru

Scopul procesării: Putem colecta date în timpul navigării pe site-ul nostru despre comportamentul dumneavoastră pe site-ul nostru pentru a personaliza experiența dumneavoastră de utilizator, pentru a înțelege preferințele dumneavoastră și pentru a vă oferi comunicări relevante și direcționate.

Date colectate/procesate: Putem colecta și procesa date personale, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de email, adresa IP, tipul dispozitivului, tipul browser-ului, paginile vizitate, timpul petrecut pe fiecare pagină, link-urile accesate și istoricul de achiziții.

Baza legală a procesării: Ne bazăm pe interesele noastre legitime pentru a procesa datele dvs. personale în acest scop. Considerăm că avem un interes legitim în personalizarea experienței utilizatorului și în furnizarea de comunicări de marketing direcționate către clienții noștri și potențialii clienți.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dvs. personale timp de 2 ani de la data ultimei dumneavoastră interacțiuni cu site-ul nostru. După această perioadă, vom șterge datele dvs. personale, cu excepția cazului în care suntem obligați să le păstrăm pentru o perioadă mai lungă în conformitate cu legea sau pentru interesele noastre de afaceri legitime.

Pentru mai multe detlii despre cookie-urile utilizate pe acest site, vă rugăm să consultați Declarația de cookie-uri

 

Atunci când ne adresați o întrebare, sugestie sau reclamație

Scopul procesării: Putem colecta și procesa datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările de informații.

Date colectate/procesate: Putem colecta și procesa date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon și conținutul întrebării, reclamației sau solicitării dumneavoastră.

Baza legală a procesării: Ne bazăm pe interesul nostru legitim pentru a procesa datele dumneavoastră cu caracter personal în acest scop. Considerăm că avem un interes legitim în a răspunde la întrebările și solicitările clienților și potențialilor clienți.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal timp de 6 luni de la data ultimei noastre comunicări cu dumneavoastră, cu excepția cazului în care suntem obligați să le păstrăm pentru o perioadă mai lungă conform legii sau în scopuri de afaceri legitime.

La înregistrarea unui cont pe site-ul nostru

Scopul procesării: Putem colecta și procesa datele dumneavoastră personale atunci când creați un cont pe site-ul nostru, pentru a vă permite să faceți achiziții mai ușor și pentru a vă oferi informații despre istoricul și starea comenzilor dumneavoastră.

Date colectate/procesate: Putem colecta și procesa date precum numele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa de livrare.

Baza legală a procesării: Baza noastră legală pentru procesarea datelor dumneavoastră personale în această situație este îndeplinirea contractului. Procesarea datelor dumneavoastră personale este necesară pentru a putea îndeplini contractul pe care îl aveți cu noi.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dumneavoastră personale pe perioada necesară pentru a vă permite să vă gestionați contul și pentru a vă oferi informații despre comenzi. Dacă doriți să ștergeți contul sau să vă opuneți procesării datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, putem păstra unele date personale pentru perioade mai lungi dacă este necesar din motive legale sau reglementare.

La prelucrarea unei comenzi

Scopul procesării: Putem colecta și procesa datele dumneavoastră personale pentru a procesa comanda dumneavoastră și a îndeplini obligațiile noastre contractuale față de dumneavoastră.

Datele colectate/procesate: Putem colecta și procesa date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, informațiile de plată și detaliile comenzii.

Baza legală a procesării: Ne bazăm pe baza legală a contractului pentru a procesa datele dumneavoastră personale în acest scop. Procesarea datelor dumneavoastră personale este necesară pentru a îndeplini obligațiile noastre contractuale față de dumneavoastră ca și client.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dumneavoastră personale pentru cât timp este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această subsecțiune sau conform legii aplicabile.

Procesarea plăților și prevenirea tranzacțiilor frauduloase

Scopul prelucrării: Putem colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a facilita procesarea plății și prevenirea tranzacțiilor frauduloase. Acest lucru include verificarea identității și informațiilor de plată, detectarea și prevenirea fraudei și procesarea rambursărilor sau a chargeback-urilor.

Datele colectate/prelucrate: Putem colecta și prelucra date cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de plată și alte informații financiare sau de identificare relevante necesare pentru procesarea plății și prevenirea fraudelor.

Baza legală a prelucrării: Ne bazăm pe baza legală a contractului pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest scop. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale dintre dvs. și noi.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dvs. cu caracter personal pentru atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor descrise în această subsecțiune sau în conformitate cu cerințele legale aplicabile. Putem păstra unele date cu caracter personal pentru perioade mai lungi, dacă este necesar din motive legale sau reglementare, cum ar fi obligațiile fiscale sau contabile.

Am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor dvs. cu caracter personal în timpul procesării plății și prevenirii fraudelor.

Comunicări de marketing

Scopul procesării: Putem colecta și procesa datele dvs. personale în scopul trimiterii mesajelor de marketing, inclusiv email-uri promoționale, buletine informative și reclame direcționate.

Date colectate/procesate: Putem colecta și procesa date personale, cum ar fi numele dvs., adresa de email, istoricul de cumpărături și comportamentul dvs. de navigare pe site-ul nostru sau pe alte site-uri, pentru a înțelege mai bine interesele dvs. și a ajusta mesajele noastre de marketing la preferințele dvs.

Baza legală a procesării: Ne bazăm pe consimțământul dvs. ca bază legală pentru procesarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți retrage consimțământul în orice moment făcând clic pe link-ul “dezabonare” din email-urile noastre de marketing sau contactându-ne folosind informațiile furnizate în această notificare de confidențialitate.

Perioada de retenție: Vom păstra datele dvs. personale atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile descrise în această subsecțiune sau conform cerințelor legale aplicabile. Putem păstra, de asemenea, unele date personale pentru perioade mai lungi, dacă este necesar din motive legale sau reglementare, cum ar fi apărarea împotriva cererilor legale sau pentru a respecta cerințele fiscale sau contabile.

Când interacționați cu pagina noastră de Facebook

Scopul prelucrării: Putem colecta și prelucra datele dumneavoastră personale atunci când interacționați cu pagina noastră de Facebook. Aceasta include înțelegerea nevoilor și preferințelor dumneavoastră, răspunsul la mesajele sau comentariile dumneavoastră și îmbunătățirea prezenței și implicării noastre pe rețelele de socializare.

Date colectate/procesate: Putem colecta și prelucra date personale, cum ar fi numele dumneavoastră, fotografia de profil, conținutul mesajelor sau comentariilor și orice altă informație personală pe care o furnizați voluntar prin intermediul paginii noastre de Facebook.

Baza legală a prelucrării: Ne bazăm pe interesul nostru legitim ca bază legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale în acest scop. Prelucrarea datelor dumneavoastră personale este necesară pentru interesul nostru legitim de a înțelege audiența noastră, de a răspunde la întrebări sau comentarii și de a îmbunătăți prezența noastră pe rețelele de socializare.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această subsecțiune sau în conformitate cu legea aplicabilă. Putem păstra unele date personale pentru perioade mai lungi, dacă este necesar din motive legale sau reglementare.

Publicarea recenziilor utilizatorilor

Scopul prelucrării: Putem colecta și prelucra datele dvs. personale pentru a publica recenziile dvs. de produse pe site-ul nostru de comerț electronic.

Date colectate/prelucrate: Putem colecta și prelucra date personale, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail și recenziile produselor.

Baza legală a prelucrării: Ne bazăm pe baza legală a intereselor legitime pentru a prelucra datele dvs. personale în acest scop. Prelucrarea datelor dvs. personale este necesară pentru interesele noastre legitime în publicarea recenziilor utilizatorilor pentru a oferi transparență și feedback valoros altor utilizatori.

Perioada de retenție: Vom păstra datele dvs. personale pentru atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile descrise în această subsecțiune sau conform cerințelor legale aplicabile.

Pentru administrarea site-ului și securitatea informațiilor

Scopul prelucrării: Putem colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal în scopul administrării site-ului nostru și asigurării securității informațiilor, inclusiv monitorizarea și analizarea activității utilizatorilor, remedierea problemelor tehnice și îmbunătățirea experienței generale a utilizatorilor pe site-ul nostru.

Date colectate/procesate: Putem colecta și prelucra date cu caracter personal, cum ar fi adresa IP, informații despre dispozitiv, tipul de browser, paginile vizitate și alte date tehnice legate de utilizarea site-ului nostru.

Baza legală pentru prelucrare: Ne bazăm pe temeiul legal al interesului legitim pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest scop. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru interesul nostru legitim de a menține securitatea și funcționalitatea site-ului nostru, precum și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Perioada de păstrare: Vom păstra datele dvs. cu caracter personal pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor prevăzute în această subsecțiune sau conform cerințelor legale aplicabile. Putem păstra unele date cu caracter personal pentru perioade mai lungi, dacă este necesar din motiv legal sau regulamentar, cum ar fi pentru a ne proteja împotriva revendicărilor legale sau pentru a respecta cerințele fiscale sau contabile.

Prelucrări ulterioare

De asemenea, în administrarea afacerii noastre, există cerințe legale ce implică prelucrarea ulterioară a datelor personale referitor la arhivare, contabilitate și auditării tranzacțiilor comerciale. Astfel mai putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal si pentru:

Arhivare: Putem avea nevoie să păstrăm datele dvs. personale în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri științifice sau istorice sau în scopuri statistice. În astfel de cazuri, vom lua măsuri adecvate pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt prelucrate numai în scopuri de arhivare și că sunt stocate în siguranță.

Contabilitate: Putem avea nevoie să prelucrăm datele dvs. personale în scopuri de contabilitate, cum ar fi facturarea și păstrarea înregistrărilor. În astfel de cazuri, vom lua măsuri adecvate pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt prelucrate numai în scopuri de contabilitate și că sunt stocate în siguranță.

Auditare: Putem avea nevoie să prelucrăm datele dvs. personale în scopuri de auditare, cum ar fi pentru a respecta cerințele legale sau reglementările sau pentru a investiga fraude sau alte activități neautorizate. În astfel de cazuri, vom lua măsuri adecvate pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt prelucrate numai în scopuri de auditare și că sunt stocate în siguranță.

Profilare și decizii automate

Datele dvs. nu sunt supuse procedurilor decizionale automate iar activitățile de profilare se rezumă la analiza preferințelor utilizatorilor.

Ca urmare a prelucrărilor anterior menționate,  activitățile de profilare pot include:

Analiza comportamentului de navigare: Site-urile pot colecta informații despre modul in care utilizatorii navighează pe site, cum ar fi paginile vizitate, timpul petrecut pe site, produsele vizualizate sau cumpărate. Aceste informații pot fi folosite pentru a analiza si a înțelege comportamentul utilizatorilor si preferințele lor, pentru a oferi sugestii de produse sau servicii relevante si pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare.

Personalizarea recomandărilor: Site-urile pot folosi informațiile colectate despre preferințele si istoricul de cumpărare al utilizatorilor pentru a face recomandări personalizate de produse sau servicii.

Securitatea datelor

Respectăm proceduri stricte de securitate pentru a ne asigura că datele dvs. personale nu sunt deteriorate, distruse sau divulgate în mod ilegal unei alte părți și pentru a împiedica accesul neautorizat. Computerele care stochează date cu caracter personal sunt păstrate într-un mediu sigur, cu acces fizic limitat. Toate computerele au software licențiat si actualizat, iar accesul la acestea este acordat doar utilizatorilor ce au responsabilități în prelucrarea datelor.

Utilizăm pentru siguranță o infrastructură sigură, conținând atât firewall-uri, software antivirus, precum și alte măsuri tehnice de securitate:

  • Criptare: Utilizarea criptării pentru a proteja datele în tranzit și în repaus, cum ar fi HTTPS pentru traficul de pe site-uri web și criptarea datelor utilizatorilor stocate.
  • Controlul accesului: Implementarea controalelor de acces pentru a limita accesul la datele personale doar personalului autorizat, inclusiv utilizarea parolelor, autentificarea cu doi factori și controalele de acces bazate pe roluri.
  • Minimizarea datelor: Colectarea și reținerea doar a cantității minime de date personale necesare pentru scopul procesării.
  • Backup-uri regulate: Realizarea de backup-uri regulate ale datelor utilizatorilor pentru a proteja împotriva pierderii sau coruperii datelor.
  • Monitorizare și jurnalizare: Implementarea mecanismelor de monitorizare și jurnalizare pentru a detecta și preveni accesul sau utilizarea neautorizată a datelor personale.
  • Formarea angajaților: Furnizarea de formare regulată angajaților cu privire la cele mai bune practici de protecție a datelor și a vieții private.
  • Evaluări de vulnerabilitate: Realizarea de evaluări regulate de vulnerabilitate și de testare a penetrării pentru a identifica și aborda posibile riscuri și vulnerabilități de securitate.
  • Răspuns la incidente: Dezvoltarea și implementarea unui plan de răspuns la incidente pentru a aborda orice incidente de securitate sau încălcări de date care ar putea apărea.

Accesul la datele dvs.

Nu vindem sau închiriem informații cu caracter personal unor terțe părți și nu împărtășim informații personale unor terțe părți, cu excepția celor descrise în acest document și strict în scopurile menționate sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale

Toate datele pe care le colectăm sau le înregistrăm sunt rezervate scopurilor  pe care le menționăm în mod explicit în această notificare de confidențialitate. Numai membrii personalului sau colaboratorii care au nevoie de acces la datele dvs. personale au acces la acesta.

Toți membrii personalului cu acces la date cu caracter personal primesc instruire privind securitatea rețelelor și protecția datelor înainte de a li se permite accesul la datele cu caracter personal.

Terțe  părți care au acces la datele dvs.

Pentru a ne desfășura activitatea, ne bazăm pe terți (procesatori de date) pentru a va furniza serviciile cerute, a ne ajuta să ne conducem afacerea, pentru domenii unde nu avem resurse calificate (cum ar fi contabilitate, găzduirea si administrarea site-ului, audit sau marketing). Atunci când vă împărtășim datele dvs. cu o alte organizații avem contracte în vigoare cu aceștia, ceea ce le cere să aibă la dispoziție măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a vă proteja datele personale. Solicităm ca toți furnizorii noștri de servicii să fie de asemenea operatori de date în nume propriu.

De asemenea, în prelucrarea datelor dumneavoastră folosim aplicații, sisteme si platforme dezvoltate de terțe firme (Microsoft, Google, Apple…) care potențial au acces la datele personale ale dvs. Pentru acestea ne asigurăm că oferă garanții în privința protejării datelor dumneavoastră.

Dacă suntem obligați  prin lege să dezvăluim informațiile personale ca parte a unui proces legal, vom lua măsuri comerciale rezonabile pentru a vă informa în cadrul acestui proces.

Transferul datelor personale în afara SEE

Datele dumneavoastră sunt stocate pe infrastructură din România.

In prelucrarea datelor dvs. Personale putem transfera, accesa sau stoca informații personale despre dvs. în afara Spațiului Economic European (“SEE”). Atunci când facem acest lucru, vom asigura că se asigură un nivel adecvat de protecție a informațiilor prin utilizarea uneia sau mai multora dintre următoarele abordări: criptarea informațiilor, minimizare datelor la strictul necesar, ștergerea periodică a datelor ce nu mai sunt necesare, acces limitat pe baza nevoilor de business…

Putem transfera informații personale în țări care au legi de confidențialitate recunoscute de țara din care sunt transferate datele ca furnizând protecții similare pentru date.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

DREPTUL DE ACCES LA DATELE DVS.

Ne puteți cere să furnizăm copii ale tuturor datelor pe care le avem despre dvs. – împreună cu motivul pentru care avem datele dvs., la cine am  dezvăluit datele dvs., cât timp vor fi stocate datele dvs. și informații despre drepturile dvs. privind utilizarea noastră de date.

DREPTUL DE A VĂ RETRAGE CONSIMȚĂMÂNTUL

Acolo unde ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul de a vă putea retrage oricând consimțământul, la fel de ușor precum l-ați acordat.

DREPTUL DE A OBIECTA LA UTILIZAREA DATELOR

În cazul în care ne bazăm pe interesele legitime de a procesa datele dvs., puteți obiecta în ceea ce privește procesarea acestora în anumite cazuri. Dacă scopul prelucrării este pentru Marketingul Direct, dreptul dvs. de a opune prelucrării este absolut.

DREPTUL DE A CORECTA DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Puteți contesta exactitatea datelor pe care le deținem despre dvs. și le puteți corecta. Puteți actualiza informațiile personale pe care ni le oferiți în orice moment, contactând-ne direct pe oricare din canalele de comunicare disponibile.

DREPTUL DE A ȘTERGE  DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Ne puteți cere să ștergem  datele pe care le avem despre dvs., cu excepția cazului în care sunt  necesare în scopul îndeplinirii unui contract între noi sau pentru a îndeplini o obligație legală.

PUTEȚI RESTRICȚIONA  CUM SĂ VĂ UTILIZĂM DATELE

Dacă aveți o întrebare sau o nelămurire cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră de către noi ,  ne puteți împiedica să le  folosim – și, în același timp, acest lucru ne împiedică să ștergem datele până când problemele dvs. sunt analizate .

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

Ne puteți solicita să vă furnizăm datele într-un format electronic, care poate fi apoi utilizat pentru a vă transfera datele către o altă organizație.

DREPTUL DE A NE CONTACTA ORICÂND

Ne puteți contacta pentru a vă adresa oricând preocuparea cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale la adresa contact@skinguru.ro. Dacă sunteți nemulțumit de răspunsul nostru, puteți ridica problema pe site-ul nostru.

În mod normal răspundem solicitării dvs. cât mai repede posibil, dar nu mai târziu de o săptămână, dar dacă solicitarea dvs. este prea complexă sau primim prea multe alte cereri, vă vom informa că această perioadă poate fi prelungită până la o lună.

DREPTUL DE A DEPUNE PLANGERE

Puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale de către noi, la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

Legături către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri web gestionate de alte organizații. Această notă de confidențialitate se aplică numai site-ului nostru, așa că vă încurajăm să citiți declarațiile de confidențialitate de pe celelalte site-uri web pe care le vizitați. Nu putem fi responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale altor site-uri, chiar dacă le accesați utilizând link-uri de pe site-ul nostru.

În plus, dacă sunteți conectat la site-ul nostru de pe un site terță parte, nu putem fi responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale proprietarilor și operatorilor acelui site terță parte și vă recomandăm să verificați politica acelui site terță parte.

Actualizarea documentării prelucrării datelor cu caracter personal

Actualizăm acest document în mod regulat pe baza modificărilor aduse legislației și reglementărilor aplicabile sau altor cerințe aplicabile pentru noi, modificărilor tehnologice sau modificărilor aduse afacerii noastre.

Orice modificări pe care le vom face în viitor vor fi afișate pe această pagină și în cazul în care modificăm acest document în moduri care afectează și modul în care procesăm informațiile personale despre dvs., după caz, vă vom anunța direct prin e-mail sau vom posta o notificare pe pagina noastră de pornire că această politică s-a schimbat.

Această versiune a fost actualizată pentru ultima oară în date de 06.03.2023

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 250 RON

Livrare Rapida

Prin Sameday

100% Plati Securizate

MasterCard / Visa