Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste 250 RON | Mostre gratuite in fiecare colet | Expediere in 1-2 zile lucratoare

Descopera aroma ingredientelor provensale 52 1

 

Skin Guru

Skin Guru înseamnă grijă față de noi, față de natură. Modul în care ne vedem și tratăm pe noi înșine are un impact major în felul în care îi tratăm și vedem pe ceilalți.

Am început dintr-o necesitate. Cu toții ne dorim o piele sănătoasă. Ani la rând am cumpărat produse de îngrijire a pielii dintr-o piață a cosmeticelor dominată de lozinci de marketing și cu liste de ingrediente de prea multe ori tulburi sau chiar ascunse. În aceasta căutare de produse de îngrijire sigure și eficiente, am descoperit cosmeticele coreene.

De ce cosmetice coreene?

De ce să alegi cosmetice coreene?

Korean Beauty (K-Beauty) se află într-o continuă evoluție pentru a satisface cerințele ridicate ale consumatorilor. Coreenii sunt unii dintre cei mai exigenți consumatori din lume și acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii, iar acest lucru încurajează finanțările în cercetare și dezvoltare în domeniul cosmeticelor.

Cu investiții foarte ridicate în studiul ingredientelor si formulelor, produsele coreene sunt renumite pentru inovație, eficacitate ridicată și utilizarea ingredientelor naturale.

Mii de mărci de frumusețe concurează pentru cota de piață, dar mărcile K-Beauty rămân în frunte de foarte mulți ani.

INGREDIENTELE

Produsele de înfrumusețare coreene folosesc formule mult mai delicate datorită tradiției lor de a folosi ingrediente naturale, unice și non iritante, transmise de mai multe generații.

Cultura coreeană pune accent pe încercarea de a deveni cea mai bună variantă a ta indiferent de situație, astfel că atât aspectul interior cat și cel exterior contează în egală măsură.

Centella Asiatica, extractul de mucină de melc, fermentii, ciupercile asiatice, orezul, sunt doar câteva dintre ingredientele benefice pielii regăsite în cosmeticele coreene. Acestea au la baza ani de cercetare ce le dovedesc eficacitatea și se bucură de o vastă apreciere în rândul consumatorilor.

EFICIENTE ȘI ACCESIBILE

Chiar și după cercetări ample care au scopul de a oferi doar cele mai bune formule, acestea au ramas accesibile tuturor, fără a crește în mod nejustificat prețurile.

Astfel, cosmeticele coreene au rămas de foarte mult timp in topul produselor cu un raport calitate-pret foarte bun.

Founder

Îngrijirea tenului a fost întotdeauna o prioritate pentru mine, deoarece am o piele sensibilă care nu tolerează majoritatea ingredientelor cosmetice.
Îmi amintesc că de-a lungul anilor am încercat o mulțime de produse care ba îmi uscau exagerat tenul, ba mi-l iritau, ba îmi provocau reacții alergice. Am început să mă documentez despre ingredientele din cosmetice pentru a descoperi unde greșesc in ritualul meu de îngrijire, ce anume îmi creează probleme și ce ingrediente sunt blânde cu pielea mea. Adevarata provocare a aparut abia apoi, când am dorit să achizitionez aceste produse. Ore pierdute pe site-uri printre produse ale căror ingrediente nu erau afișate, dificultatea de a găsi cu ușurință ceva potrivit tipului meu de ten.

Andrada – Founder Skinguru


Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 250 RON

Livrare Rapida

Prin Fan Courier

100% Plati Securizate

MasterCard / Visa