Glow Kit Sensitive Skin

273,00 lei

În stoc

Glow Kit Sensitive Skin 273,00 lei

Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste 250 RON 

Guaranteed Safe Checkout

Glow Kit Sensitive Skin este setul ideal pentru o rutină rapidă și delicată de îngrijire a tenului sensibil, conceput pentru a calma, proteja și hidrata pielea, fără a provoca iritații. Acest kit conține trei produse esențiale care ajută la reducerea roșeții, la uniformizarea tonului pielii și la protecția împotriva factorilor de mediu, lăsând tenul liniștit și îngrijit.

Abib Heartleaf Spot Pad Calming Touch (80 pads) oferă o curățare blândă și o hidratare instantanee, calmând pielea sensibilă și reducând iritațiile. Aceste dischete îmbibate sunt ideale pentru a pregăti pielea pentru restul rutinei de îngrijire, lăsând-o proaspătă și echilibrată. HaruHaru Wonder Centella 4% TXA Dark Spot Go Away Serum, 30ml este un ser ușor și non-iritant, formulat cu Centella Asiatica, Acid Tranexamic si Vitamina C, pentru a calma pielea și a reduce petele pigmentare, contribuind la uniformizarea și iluminarea tenului sensibil. Tocobo Cica Calming Sun Serum, SPF50+ PA++++, 50ml completează rutina, oferind o protecție solară eficientă, cu o formulă lejeră care calmează și protejează pielea sensibilă fără a lăsa reziduuri grase.

Glow Kit Sensitive Skin este alegerea perfectă pentru a începe ziua cu un ten calmat, protejat și îngrijit, oferindu-ți confortul unei rutine rapide și blânde.